Taxe transport si termen de livrare


Pretul final pe care il veti achita este compus din pretul produsului, afisat pe site la care se adauga costul transportului, pe care il puteti regasi mai jos :

Taxa de Transport prin Fan Courier pe teritoriul României:

· Livrarea in Bucuresti: 10.12 lei (pentru primul kilogram, fiecare kilogram suplimentar se taxeaza cu 1 leu)

· Livrarea in tara: 12.50 lei (pentru primul kilogram, fiecare kilogram suplimentar se taxeaza cu 1 leu) – pentru localitatile aflate in zona 0 de livrare a Fan Courier.

In cazul in care doriti sa specificati anumite aspecte referitoare la livrare, cum ar fi: ora de livrare, adresa sau puncte de reper, va rugam sa introduceti in casuta de Observatii aceste lucruri, inainte de depunerea comenzii.

In ziua in care coletul cu Comanda Dumneavoastra va fi expediat, veti fi instiintat prin email. Acesta va fi trimis de catre firma CONSTRUCT FOUNDATION S.R.L. si va contine numarul de AWB al coletului cat si factura aferenta comenzii. ASADAR, VA RECOMANDAM SA VA COMPLETATI CORECT ADRESA DE EMAIL – PENTRU O BUNA COMUNICARE

Termenul de livrare:

Termenul de livrare este de 3-5 zile lucratoare, socotit de la data confirmarii telefonice a comenzii dumneavoastra de catre un operator.