Politica de retur

Politica de retur

1 Aveti termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului, pentru a-l face retur. Toate produsele trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate. NU SE RETURNEAZA LENJERIA INTIMA.
2 Completati Formularul de Retur Produs de pe site si asteptati sa va contactam prin e-mail pentru stabilirea detaliilor cu privire la procedura de retur.
3 Nu primim retururi prin Posta Romana. Nu trimiteti colete cu plata ramburs, le vom refuza primirea.
4 Adresa la care se trimit retururile: ANDREE CONCEPT ONLINE S.R.L., Str. Silvestru nr. 47, Bucuresti.
5 Durata de returnare a sumei platite pe produs este de cel mult 14 zile lucratoare dupa ce comanda a fost primita si inspectata.

Informatii privitoare la returnarea produselor

Cumparatorul are dreptul sa notifice în scris, prin completarea Formularului de Retur Produs, pe vanzator ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Dupa completarea Formularului de Retur Produs, se va trimite pe e-mail procedura de retur.

Returnarea efectiva a produsului se efectueaza prin orice firma de curierat cu condiția ca produsul sa fie în aceeasi stare in care a fost livrat (fara a fi deteriorat sau purtat, in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte) si SA NU RETURNATI ARTICOLE DE LENJERIE INTIMA (SUNT MASURATE ASTFEL INCAT SA ALEGETI MARIMEA POTRIVITA) !!

Firma are dreptul la revendicarea restituirii pagubelor provenite din folosirea necorespunzătoare a produselor. Nu aveți posibilitatea de a schimba produsul personal din motive care nu sunt în responsabilitatea ANDREE CONCEPT ONLINE S.R.L..

Procedura de retur:

Va rugam sa respectati cei 3 pasi simpli:

1.      Contactati orice firma de curierat de pe site-ul https://www.colete-online.roNU PRIMIM colete livrate de POSTA ROMANA!!

Trebuie sa va ocupati personal de trimiterea produsului pe care doriti sa il returnati, noi NU ne ocupam de retur.

Completati la destinatar cu aceste date si achitati costul pt transport (daca primim colete cu ramburs, le refuzam!)

DATE DESTINATAR:

Firma: TOPYA CONCEPT BOUTIQUE Adresa de livrare: str Silvestru, nr 47, sector 2, Bucuresti 020733 Numar de contact: 0771501364 (nu se poate apela pt informatii)

2.      Ambalati produsele intr-o punga de protectie sau cutie, in functie de produs. Aveti grija ca produsul sa nu prezinte urme de uzura/purtare/murdarie, sa aiba etichetele atasate si ambalajul original intact (daca NU sunt respectate aceste cerinte, produsele se vor refuza pt retur).

3.      Printati formularul atasat, il completati si il puneti in colet. Banii se vor returna in termen de 14 zile lucratoare de la primirea coletului.

NU PRIMIM RETUR LENJERIE INTIMA (SUTIENE, CHILOTI, LENJERIE MODELATOARE, SAU ORICE ARTICOL CARE ARE CONTACT CU ZONELE INTIME)!!

Conform Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr 34/2014, art. 16 pct. e) – se excepta de la dreptul de retragere furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator – cu alte cuvinte, din motive de igiena NU SE ACCEPTA PENTRU RETURNARE lenjeria de orice tip ( maieu, chilot, pantalon, dres, colant modelator talie viespe, sutien, body, colant modelator, pantalon modelator ).

Legislația românească în vigoare prevede:
“consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 14 zile calendaristice, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor”.

DREPTUL DE RETRAGERE

Potivit legislatiei in vigoare, CLIENTUL persoana fizica isi poate exercita dreptul de retragere din CONTRACT in termen de 14 (paisprezece) zile de la intrarea in posesie a PRODUSELOR.

In cazul in care CLIENTUL persoana fizica solicita retragerea din CONTRACT folosind Formularul de Retragere in cadrul termenului legal, in cazul in care COMANDA este achitata, ANDREE CONCEPT ONLINE S.R.L. va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile lucratoare de la data informarii ANDREE CONCEPT ONLINE S.R.L.. de catre CLIENTUL persoana fizica asupra deciziei sale de retragere din CONTRACT.

ANDREE CONCEPT ONLINE S.R.L. va putea amana rambursarea sumei pana la primirea PRODUSELOR vandute.
Conform OUG nr. 34/2014, care reglementeaza drepturile consumatorilor – sunt exceptate de la dreptul de retragere din CONTRACT urmatoarele:
– furnizarea de PRODUSE sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de catre CLIENTUL persoana fizica;

SCHIMBUL DE PRODUSE: Daca doriti schimbarea marimii, cu exceptia lenjeriei intime, se poate efectua. Schimbul de marime sau produs se taxeaza cu 30 lei, taxa achitata de client (reprezinta costul tur-retur al coletului)

Coordonate adresa retur :
DATE DESTINATAR: 
 Destinatar: ANDREE CONCEPT ONLINE S.R.L. 
 Adresa de livrare: str Silvestru, nr 47, sector 2, Bucuresti 020733 
 Numar de contact: 0771501364 (NU FOLOSITI NUMARUL DE TELEFON PENTRU ALTE INFORMATII, NU ESTE NUMAR DE CALL CENTER!!) 
 PROGRAM 10:00-16:00, DE LUNI PANA VINERI, IN WEEKEND NU SE LUCREAZA !!

Durata de returnare a sumei platite pe produs este de cel mult 14 zile lucratoare dupa ce comanda a fost primita si inspectata de catre unul din reprezentantii magazinului Topya-Boutique.ro