Politica de retur

Politica de retur

1 Aveti termen de 14 zile calendaristice de la primirea coletului, pentru a-l face retur. Toate produsele trebuie sa fie in aceeasi stare in care au fost livrate. NU SE RETURNEAZA LENJERIA INTIMA.
2 Completati Formularul de Retur Produs de pe site si asteptati sa va contactam prin e-mail pentru stabilirea detaliilor cu privire la procedura de retur.
3 Nu primim retururi prin Posta Romana. Nu trimiteti colete cu plata ramburs, le vom refuza primirea.
4 Adresa la care se trimit retururile: ANDREE CONCEPT ONLINE S.R.L., Str. Silvestru nr. 47, Bucuresti.
5 Durata de returnare a sumei platite pe produs este de cel mult 14 zile lucratoare dupa ce comanda a fost primita si inspectata.

Informatii privitoare la returnarea produselor

Cumparatorul are dreptul sa notifice în scris, prin completarea Formularului de Retur Produs, pe vanzator ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului.

Dupa completarea Formularului de Retur Produs, se va trimite pe e-mail procedura de retur.

Returnarea efectiva a produsului se efectueaza prin orice firma de curierat cu condiția ca produsul sa fie în aceeasi stare in care a fost livrat (fara a fi deteriorat sau purtat, in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte) si SA NU RETURNATI ARTICOLE DE LENJERIE INTIMA (SUNT MASURATE ASTFEL INCAT SA ALEGETI MARIMEA POTRIVITA) !!

NU primim retururi prin Posta Romana. NU trimiteti colete cu plata ramburs, le vom refuza primirea.

Firma are dreptul la revendicarea restituirii pagubelor provenite din folosirea necorespunzătoare a produselor. Nu aveți posibilitatea de a schimba produsul personal din motive care nu sunt în responsabilitatea ANDREE CONCEPT ONLINE S.R.L..

In cazul in care vi s-a livrat alt produs decat cel comandat* sau produsul prezinta defecte*, va rugam sa ne trimiteti dovada pe email la adresa office@topya-boutique.ro pentru a remedia aceasta neplacere.

*(in cazul unui produs defect sau trimis gresit) *Pentru inlocuirea cu un produs nou sau rambursarea banilor, taxa de transport va fi asigurata de topya-boutique.ro.

In cazul unui schimb, pentru ca marimea a fost selectata gresit sau produsul a fost selectat gresit (schimb de marime, schimb cu alt produs) taxa de transport o sa fie achitata de catre client!

* ARTICOLELE DE LENJERIE INTIMA NU SE SCHIMBA (CHILOT, SUTIEN, BODY, COLANTI TALIE DE VIESPE, COLANT/PANTALON MODELATOR)

Taxa este de 30 lei pt un schimbul de produse. Schimbul de produse se efectueaza prin SAMEDAY.

In cazul unui retur de produs, urmatoarele cerinte sunt obligatorii:

* ARTICOLELE DE LENJERIE INTIMA NU SE RETURNEAZA (CHILOT, SUTIEN, BODY, COLANTI TALIE DE VIESPE, COLANT/PANTALON MODELATOR)!!!

- Produsul trebuie sa fie returnat in aceeasi conditie in care a fost primit, sa nu prezinte urme de folosire, uzura sau murdarie, ambalat intr-o punga de protectie;

- Returnarea produsului se face doar prin intermediul firmelor de curierat (orice firma de curierat) iar plata transportului este achitata de expeditor (client).

- NU acceptam retururi trimise prin posta sau cu plata ramburs la destinatar (VOR FI REFUZATE).

- Returnarea sumei se face DOAR prin transfer bancar, prin urmare IN COLET trebuie pus un bilet pe care este scris COD IBAN*, BANCA, NUME SI PRENUME TITULAR, NUMELE PE CARE ESTE FACUTA COMANDA. Aceasta metoda de rambursare a banilor este cea mai rapida si sigura. Returnarea banilor se va efectua in termen de 14 zile lucratoare de la primirea si verificarea coletului.

Banii se returneaza doar pentru produse, nu si pentru transport.

*contul poate fi pe numele altcuiva

Conform Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr 34/2014, art. 16 pct. e) – se excepta de la dreptul de retragere furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de consumator – cu alte cuvinte, din motive de igiena NU SE ACCEPTA PENTRU RETURNARE lenjeria de orice tip ( maieu, chilot, pantalon, dres, colant modelator talie viespe, sutien, body, colant modelator, pantalon modelator ).

Legislația românească în vigoare prevede:
“consumatorul are dreptul de a denunța unilateral contractul la distanță, în termen de 14 zile calendaristice, fără penalități și fără invocarea vreunui motiv. Singurele costuri care pot cădea în sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor”.

DREPTUL DE RETRAGERE

Potivit legislatiei in vigoare, CLIENTUL persoana fizica isi poate exercita dreptul de retragere din CONTRACT in termen de 14 (paisprezece) zile de la intrarea in posesie a PRODUSELOR.

In cazul in care CLIENTUL persoana fizica solicita retragerea din CONTRACT folosind Formularul de Retragere in cadrul termenului legal, in cazul in care COMANDA este achitata, ANDREE CONCEPT ONLINE S.R.L. va rambursa suma in maxim 14 (paisprezece) zile lucratoare de la data informarii ANDREE CONCEPT ONLINE S.R.L.. de catre CLIENTUL persoana fizica asupra deciziei sale de retragere din CONTRACT.

ANDREE CONCEPT ONLINE S.R.L. va putea amana rambursarea sumei pana la primirea PRODUSELOR vandute.
Conform OUG nr. 34/2014, care reglementeaza drepturile consumatorilor – sunt exceptate de la dreptul de retragere din CONTRACT urmatoarele:
– furnizarea de PRODUSE sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care au fost desigilate de catre CLIENTUL persoana fizica;

Coordonate adresa retur :
DATE DESTINATAR: 
 Destinatar: ANDREE CONCEPT ONLINE S.R.L. 
 Adresa de livrare: str Silvestru, nr 47, sector 2, Bucuresti 020733 
 Numar de contact: 0771501364 (NU FOLOSITI NUMARUL DE TELEFON PENTRU ALTE INFORMATII, NU ESTE NUMAR DE CALL CENTER!!) 
 PROGRAM 10:00-16:00, DE LUNI PANA VINERI, IN WEEKEND NU SE LUCREAZA !!

Durata de returnare a sumei platite pe produs este de cel mult 14 zile lucratoare dupa ce comanda a fost primita si inspectata de catre unul din reprezentantii magazinului Topya-Boutique.ro