Sutien push-up cu decolteu adanc U-plunge – cu bretele

88.00 lei
45.00 lei
Discount: 43.00 lei
in stoc
+

Sutienul U-plunge – Iti permite purtarea hainelor cu un decolteu adanc, oferind in acelasi timp sustinere sanilor

Acesta este unul dintre tipurile de sutiene care trebuie purtat cu un top deschis, sexy . Cand il purtati, sanii vor aparea ca si cand nu aveti sutien. Acest sutien va face ca sanii sa arate ferm si ii pastreaza frumos.Este format din designul unic al cupelor înclinate – care imping sanii spre centrul pieptului purtatorului, într-un mod ascendent si în sus, pentru a maximiza scindarea.

Aceasta lenjerie de corp este de obicei, un demi-cupa, ceea ce înseamna ca ea acopera aproximativ jumatate până la trei sferturi din piept, facandu-le ideale pentru femeile cu dimensiuni mai mici la cupa si cele cu o dimensiune mai mare a cupei.

Pachetul contine si un set de bretele transparente.

Sutienul are 4 prinderi tip mos si baba.

**Produsul este un articol de lenjerie intim si nu se poate returna sau schimba !!!!!

Culori : negru si bej

Marimi : A, B, C si D

Dimensiuni in circumferinta:

Cupa A - circumferinta: 58/59/60/61cm - se intinde pana la 75 cm * Atentie, circumferinta este masurata astfel: produsul fara niciun fel de intindere pana la intinderea maxima posibila!

Cupa B - circumferinta: 65/66/67/68 cm - se intinde pana la 83 cm * Atentie, circumferinta este masurata astfel: produsul fara niciun fel de intindere pana la intinderea maxima posibila!

Cupa C - circumferinta: 70/71/72/73 cm se intinde pana la 91 cm * Atentie, circumferinta este masurata astfel: produsul fara niciun fel de intindere pana la intinderea maxima posibila!

Cupa D - circumferinta: 75/76/77/78 cm se intinde pana la 99 cm * Atentie, circumferinta este masurata astfel: produsul fara niciun fel de intindere pana la intinderea maxima posibila!

**Produsul este un articol de lenjerie intim si nu se poate returna sau schimba !!!!!

CONFORM OUG 34/2014, este exceptat de la dreptul de retragere din CONTRACT furnizarea unui PRODUS sigilat care nu poate fi returnat din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igiena si care a fost desigilat de catre CLIENT.

! PRODUSELE POT AVEA O DIFERENTA DE 2-3 CM POTRIVIT MASURATORILOR MANUALE, IN FUNCTIE DE LOT.

Brand:
Topya-Boutique

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Livrare rapida: 3 - 5 zile

Incercam sa livram produsele in cel mai scurt timp posibil.

Comanda online

Alege sa comanzi online in siguranta pe Topya Boutique.

Retur 14 zile

Oferim un drept de retur de 14 zile